Logotex Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Logotex Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Logotex Aktiebolag i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Logotex Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1984-12-05 så har Logotex Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Logotex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Logotex Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Neptunv. 6, 547 72, Otterbäcken. Vi ni istället prata med Logotex Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall tillverka och montera reklamartiklar och markiser, försäljning av arbetskläder, reklamartiklar och solksyddsartiklar samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Kent Agne Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena Mariana som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Logotex Aktiebolag har 556245-0402 som sitt organisationsnummer.