Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 5, 545 31, Töreboda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0506-16040.

Töreboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag Publikt bolag.

Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag har idag 556246-3231 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Hans-Ove Elis -Lundqvist, Sten Inge är den som för stunden ansvarar för Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elektriska installationer och försäljning av elektriska komponenter, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Vadsbo Elektriska Teknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundqvist, Sten Inge som är född 1949 och har titeln VD, Lundqvist, Sten Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans-Ove Elis som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Roy Ingemar Egon som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Uschpilkat, Hans Volker som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .