Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1984-11-09. Men sedan 1985-01-01 så har Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Valla Humstorp, 549 92, Moholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-20427.

Töreboda arbetar för att företag som Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva hantverksmässig tillverkning av belysningsarmatur och inredningsdetaljer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag och det är följande personer, Hammar, Erik Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Inger Karin Solveig som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Humstorp Metall o.Skaraborgs Hantverk Aktiebolag är 556249-0408.