Järd & Söderström Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Järd & Söderström Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Järd & Söderström Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Järd & Söderström Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Järd & Söderström Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1985-04-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Allég. 4, 545 30, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Järd & Söderström Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-10901.

Töreboda arbetar för att bolag som Järd & Söderström Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Järd & Söderström Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva tandläkarverksamhet, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Järd & Söderström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Järd Söderström, Ann-Marie Birgitta -Söderström, Stig Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Järd & Söderström Aktiebolag och det är följande personer, Söderström, Stig Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Järd Söderström, Ann-Marie Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Järd & Söderström Aktiebolag är 556257-3013.