Skaraborgs Träförädling Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556261-5657 är organisationsnummer för bolaget Skaraborgs Träförädling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skaraborgs Träförädling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Skaraborgs Träförädling Aktiebolag finns i.

Skaraborgs Träförädling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-06-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skaraborgs Träförädling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Skaraborgs Träförädling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skaraborgs Träförädling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Skaraborgs Träförädling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0506-21175 eller genom brev på följande adress:
Täppan, 545 93, Töreboda

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende såg och hyvleri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skaraborgs Träförädling Aktiebolag och det är Andersson, Per-Anders Lennart som är född 1958 och har titeln VD, Andersson, Per-Anders Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Koffner, Mats Åke Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lund, Ann Kersti Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor