TV-Specialisten i Töreboda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av hemelektronik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TV-Specialisten i Töreboda Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är TV-Specialisten i Töreboda Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1985-09-09 så skapades TV-Specialisten i Töreboda Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556264-5803 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Töreboda.

Just nu är TV-Specialisten i Töreboda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med TV-Specialisten i Töreboda Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0506-10333 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TV-Specialisten i Töreboda Aktiebolag är Andersson, Kjell Rune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wångstedt Andersson, Eva Monica som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sygut, Andreas Andrzej som är född 1954 och har titeln Revisor, Anoroc Revision AB som är född och har titeln Revisor, .