Töreboda Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Töreboda Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Töreboda Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Töreboda Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Töreboda Åkeri Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-03-26. Men sedan 1986-01-01 så har Töreboda Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 6, 545 31, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Töreboda Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8645355.

Töreboda arbetar för att verksamheter som Töreboda Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Töreboda Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva åkeri idka därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Töreboda Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Töreboda Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Fransson, Carl Roland Mårten som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Lars Erik Georg som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Töreboda Åkeri Aktiebolag är 556273-7808.