Redo Tryck Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Redo Tryck Aktiebolag är ett bolag som finns i Töreboda. I Redo Tryck Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Hans-Åke som är född 1948 och har titeln VD, Andersson, Hans-Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eric Daniel som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Jonas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Redo Tryck Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Redo Tryck Aktiebolag på telefon 0506-19990.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse, försäljning av trycksaker, värdepappershantering samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Redo Tryck Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Redo Tryck Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Redo Tryck Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Redo Tryck Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Redo Tryck Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Redo Tryck Aktiebolag har 556290-2519 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.