Töreboda Svets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Töreboda Svets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Töreboda Svets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Töreboda Svets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556295-5285.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0506-16030 alternativt besöka eller skicka post till Töreboda Svets Aktiebolag på följande adress Industrig. 20, 545 31, Töreboda.

Töreboda Svets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Töreboda Svets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Fredriksson, Ulf Gullmar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra svetsnings-, blästrings- och målningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.