Ahlén Förvaltning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed likvärdig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ahlén Förvaltning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Ahlén Förvaltning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1987-09-28 så skapades Ahlén Förvaltning Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ahlén Förvaltning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ahlén Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556306-3519 är organisationsnummret för företaget som finns i Töreboda.

Just nu är Ahlén Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ahlén Förvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0506-51111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ahlén Förvaltning Aktiebolag är Ahlén, Stig Ove som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlén, Karl Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .