Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1988-01-27 så har Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Idrottsv. 5, 545 34, Töreboda. Vi ni istället prata med Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag så kan ni göra det på 0506-71540.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet med lastbilar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Adolfsson, Kåre Sören som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Anette Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Adolfsson, Anette Maria -Adolfsson, Kåre Sören .

Kåre Adolfssons Åkeri i Töreboda Aktiebolag har 556315-4243 som sitt organisationsnummer.