Alvor Fastigheter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Alvor Fastigheter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Töreboda. I Alvor Fastigheter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlén, Stig Ove som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlén, Karl Mattias som är född 1973 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alvor Fastigheter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Alvor Fastigheter Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall driva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alvor Fastigheter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Alvor Fastigheter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Alvor Fastigheter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Alvor Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alvor Fastigheter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Alvor Fastigheter Aktiebolag har 556331-4078 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.