Hova Garage Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hova Garage Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Hova Garage Aktiebolag finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hova Garage Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hova Garage Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hova Garage Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hova Garage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0506-30630.

Töreboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hova Garage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hova Garage Aktiebolag har idag 556361-4071 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Lennart Allan Benny -Persson, Yvonne Maria är den som för stunden ansvarar för Hova Garage Aktiebolag

Bolaget skall driva uthyrning av garage samt att idka därmed förenlig verksamhet.

I Hova Garage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Yvonne Maria som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lennart Allan Benny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rikard Nils Bernt som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Robin Lennart Benny som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Nils Erik Lennart som är född 1934 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .