Träemballagespecialisten i Töreboda AB

Västra Götalands län

Information

Träemballagespecialisten i Töreboda AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Träemballagespecialisten i Töreboda AB finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Träemballagespecialisten i Töreboda AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Träemballagespecialisten i Töreboda AB har haft sedan 1994-01-01. Träemballagespecialisten i Töreboda AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Träemballagespecialisten i Töreboda AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Baltzar von Platens v. 35, 546 73, Forsvik men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0505-41300.

Töreboda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Träemballagespecialisten i Töreboda AB Privat, ej börsnoterat.

Träemballagespecialisten i Töreboda AB har idag 556361-5128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Träemballagespecialisten i Töreboda AB

Bolaget skall bedriva tillverkning av träemballage och därmed förenlig verksamhet.

I Träemballagespecialisten i Töreboda AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aronsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln VD, Aronsson, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Lars Göte som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsson, Ann Isabella som är född 1949 och har titeln Suppleant, Davidsson, Stig Lars-Åke som är född 1947 och har titeln Revisor, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .