Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Töreboda. I Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnarsson, Lars Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Carl Åke Alf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Ulf Tage Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag på telefon 0506-10701.

Bolaget skall idka maskinstation och entreprenadverksamhet inom jordbruks- och byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Holmgren och Gunnarsson Aktiebolag har 556375-8118 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.