Cassel&Rauma AB

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Cassel&Rauma AB. Det finns flera verksamheter som liknar Cassel&Rauma AB i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Cassel&Rauma AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-12-14 så har Cassel&Rauma AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Cassel&Rauma AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Cassel&Rauma AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vadsbog. 14, 545 31, Töreboda. Vi ni istället prata med Cassel&Rauma AB så kan ni göra det på 0506-10025.

Bolaget skall bedriva metodutveckling avseende kvalitetsstyrning och miljöledning, projektledning, arkitektverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt även bedriva journalistik och text- produktion, översättningsarbeten, konstnärlig verksamhet främst layoutarbeten och produktion av textil bild och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Cassel, Per Magnus som är född 1951 och har titeln VD, Cassel, Per Magnus som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Cassel, Claes Magnus som är född 1940 och har titeln Suppleant, Rauma-Cassel, Britt Yvonne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Cassel, Per Magnus -Rauma-Cassel, Britt Yvonne .

Cassel&Rauma AB har 556379-7595 som sitt organisationsnummer.