Moholm Säteri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Moholm Säteri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Moholm Säteri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Moholm Säteri Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556379-9112.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0506-20515 alternativt besöka eller skicka post till Moholm Säteri Aktiebolag på följande adress MOHOLM SÄTERI, 549 92, Moholm.

Moholm Säteri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Moholm Säteri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Gunilla Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, djurskötsel, energiproduktion, handel med värdepapper, utöva kapital- och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.