AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva turismverksamhet med inriktning på paket- resor samt boende och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1990-01-03 så skapades AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal och verksamheten är har F-skattsedel AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal har haft det sedan 1994-01-01.

AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556381-2865 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Töreboda.

Just nu är AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal så går det att nå dem via telefon på 0506-16630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brånfelt, Urban Erik -Brånfelt, Yvonne Kristina

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Resespecialisten Utmed Göta Kanal är Brånfelt, Urban Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brånfelt, Yvonne Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Brånfelt, Per Johan Magnus som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .