R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-03-19 så har R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Snidaregränd, 545 34, Töreboda. Vi ni istället prata med R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag så kan ni göra det på 0506-71891.

Bolaget skall bedriva husbyggnation och reparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Inga-Lill Viola Matilda som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Ragnar Ludvig som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bengt Olof Ingemar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Floberg, Göte Lennart som är född 1937 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Persson, Inga-Lill Viola Matilda .

R. BYGGFLODIN i TÖREBODA Aktiebolag har 556386-2928 som sitt organisationsnummer.