Arno Metall Fastighets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall förvalta fastigheter, hyra ut maskiner och inventarier till industrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Arno Metall Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Arno Metall Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1990-02-28 så skapades Arno Metall Fastighets Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Arno Metall Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556388-1902 är organisationsnummret för företaget som finns i Töreboda.

Just nu är Arno Metall Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Arno Metall Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0506-10104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av Olofsson, Håkan Per-Arne och Hermansson, Margareta Ulla Carina var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Arno Metall Fastighets Aktiebolag är Olofsson, Håkan Per-Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Margareta Ulla Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Josefsson, Bengt Gustav Sixten som är född 1949 och har titeln Revisor, Mariestads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .