Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Töreboda och Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag ska trivas.

Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Töreboda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lanthandel, handel med fritidsartiklar, fritidsstugor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-20613.

Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Maj-Britt Linnéa -Gustafsson, Ralf Roland Ferdinand.

De som är på något sätt har med Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag är Gustafsson, Ralf Roland Ferdinand som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Maj-Britt Linnéa som är född 1941 och har titeln Suppleant, Johansson, Sven-Ove Kennet som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Säckestads Handel och Fritid Aktiebolag har 556392-1146 som sitt organisationsnummer.