Bergmans Entreprenad Skaraborg AB

Västra Götalands län

Information

Bergmans Entreprenad Skaraborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Bergmans Entreprenad Skaraborg AB finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergmans Entreprenad Skaraborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bergmans Entreprenad Skaraborg AB har haft sedan 1994-01-01. Bergmans Entreprenad Skaraborg AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bergmans Entreprenad Skaraborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till VÄRING STORA HEAGÅRDEN, 540 15, Väring men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0506-20515.

Töreboda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bergmans Entreprenad Skaraborg AB Privat, ej börsnoterat.

Bergmans Entreprenad Skaraborg AB har idag 556394-1094 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bergmans Entreprenad Skaraborg AB

Bolagets verksamhet är rivning, muddring, betong- och byggnadsarbeten samt entreprenadarbeten inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

I Bergmans Entreprenad Skaraborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Stig Gunnar Rune som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Lars Göte som är född 1936 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, .