G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Töreboda och G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag är ett av dem. Statusen för G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där företaget finns i jobbar för att företag som G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag ska trivas.

G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Töreboda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tandtekniskt laboratorium samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-12633.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag är Gunnarsson, Lars Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Aina Gudrun Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

G.G-s Dentallaboratorium Aktiebolag har 556397-6587 som sitt organisationsnummer.