HaRo Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter HaRo Invest Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar HaRo Invest Aktiebolag i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

HaRo Invest Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-06-12 så har HaRo Invest Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är HaRo Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med HaRo Invest Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Melltorp, 0 , Älgarås. Vi ni istället prata med HaRo Invest Aktiebolag så kan ni göra det på 0501-10820.

Föremål för bolagets verksamhet är hästuppfödning med avel och travverksamhet samt handel och förvaltning av värdepapper, administrativ konsultverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Rosborg, Hans Christer Evald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosborg, Karl Gustav Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

HaRo Invest Aktiebolag har 556398-1751 som sitt organisationsnummer.