BINAB Bio-Innovation AB

Västra Götalands län

Information

BINAB Bio-Innovation AB är ett av många verksamheter som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som BINAB Bio-Innovation AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BINAB Bio-Innovation AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BINAB Bio-Innovation AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1991-09-02. Men sedan 1992-01-01 så har BINAB Bio-Innovation AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Florettg. 5, 254 67, Helsingborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BINAB Bio-Innovation AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 042-163704.

Töreboda arbetar för att verksamheter som BINAB Bio-Innovation AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BINAB Bio-Innovation AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall idka utveckling, tillverkning och försäljning av biologiska bekämpningsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BINAB Bio-Innovation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BINAB Bio-Innovation AB och det är följande personer, Ricard, Thomas Jacques som är född 1971 och har titeln VD, Ricard, Thomas Jacques som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ricard, Suoma Kanerva Helmisdotter som är född 1939 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för BINAB Bio-Innovation AB är 556430-5166.