Verktygskonsult Väst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556434-1971 är organisationsnummer för verksamheten Verktygskonsult Väst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Verktygskonsult Väst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Verktygskonsult Väst Aktiebolag finns i.

Verktygskonsult Väst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-18 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Verktygskonsult Väst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Verktygskonsult Väst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Verktygskonsult Väst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Broman Nilsson, Ulla-Mai Wiola -Nilsson, Kjell Olof

Vill ni komma i kontakt med Verktygskonsult Väst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-248310 eller genom brev på följande adress:
Utmarksv. 18, 442 39, Kungälv

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och handel med verktyg och maskiner till verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Verktygskonsult Väst Aktiebolag och det är Nilsson, Kjell Olof som är född 1934 och har titeln Extern VD, Broman Nilsson, Ulla-Mai Wiola som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars-Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Revisor, Guide Revision AB som är född och har titeln Revisor,