Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Töreboda som är den kommunen där Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag finns. I Töreboda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mockeltorp Ekeskog , 549 93, Moholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0506-52090.

Töreboda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag har idag 556440-1585 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lantbruk, maskinuthyrning, förvalta fast och lös egendom, samt handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Mockeltorp Lantbruks Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Katarina som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Thomas Carl Göran som är född 1947 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Skytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .