Norra Vadsbo Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Norra Vadsbo Bygg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Norra Vadsbo Bygg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Norra Vadsbo Bygg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556440-2534.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0506-16095 alternativt besöka eller skicka post till Norra Vadsbo Bygg Aktiebolag på följande adress Bruksg. 5, 545 31, Töreboda.

Norra Vadsbo Bygg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Norra Vadsbo Bygg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Helsvik, Gertrud Maria Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet, fastighetsbolag samt därmed förenlig verksamhet, vidare övrig verksamhet som kan bli aktuell genom bolagsförvärv.