Gustav Westerstrand Production Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gustav Westerstrand Production Aktiebolag är ett företag som finns i Töreboda. I Gustav Westerstrand Production Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerstrand, Gustav Yngve som är född 1919 och har titeln VD, Westerstrand, Gustav Yngve som är född 1919 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerstrand Wennerholm, Caroline M som är född 1958 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Bengt Ove som är född 1945 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Bengt Samuelsson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gustav Westerstrand Production Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gustav Westerstrand Production Aktiebolag på telefon 0506-20426.

Bolaget skall driva utveckling, tillverkning och försäljning av handikapputrustning, elektronisk automatisk brytning av spis, strykjärn, kaffekokare och liknande värmeapparater, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gustav Westerstrand Production Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gustav Westerstrand Production Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gustav Westerstrand Production Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gustav Westerstrand Production Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gustav Westerstrand Production Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gustav Westerstrand Production Aktiebolag har 556446-6034 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.