Wihus i Töreboda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556452-1234 är organisationsnummer för företaget Wihus i Töreboda Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wihus i Töreboda Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Wihus i Töreboda Aktiebolag finns i.

Wihus i Töreboda Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-08-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wihus i Töreboda Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wihus i Töreboda Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wihus i Töreboda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wihus i Töreboda Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0506-12225 eller genom brev på följande adress:
Frösve Backgården 7, 541 91, Skövde

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter med uthyrning av lägenheter och lokaler.

Det finns olika personer som har en koppling med Wihus i Töreboda Aktiebolag och det är Wilsson, Gunnar Gustaf Natanael som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilsson, Maine Lisbeth Viola som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,