KONSULINEN Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter KONSULINEN Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar KONSULINEN Aktiebolag i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KONSULINEN Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1992-12-30 så har KONSULINEN Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KONSULINEN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med KONSULINEN Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KONSULINEN Aktiebolag så kan ni göra det på 0501-19596.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster avseende utveckling av elektroniska säkerhetssystem företrädesvis larm och utbildning i detta, marknadsföring och försäljning av elektroniska säkerhetssystem, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Uhlin, Per Axel Esbjörn som är född 1948 och har titeln VD, Uhlin, Per Axel Esbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Herrmann, Andrea Elfriede som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ahrenberg, Caroline Elisabeth som är född 1975 och har titeln Revisor, Svantesson, Maria Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

KONSULINEN Aktiebolag har 556458-4703 som sitt organisationsnummer.