HFLEX System Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och produktion av säljställ till butiker (exponerings ställ) samt framtagning av nya produkter inom plåt och stålrörskonstruktioner.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HFLEX System Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är HFLEX System Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1993-04-20 så skapades HFLEX System Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel HFLEX System Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

HFLEX System Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556464-4556 är organisationsnummret för företaget som finns i Töreboda.

Just nu är HFLEX System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med HFLEX System Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0506-18890 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hermansson, Eva Anna Maria -Hermansson, Karl Kurt Ragnar -Hermansson, Kerstin Birgitta -Hermansson, Sven Lars Krister

Följande personer är på något sätt aktiva inom HFLEX System Aktiebolag är Hermansson, Eva Anna Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Karl Kurt Ragnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Kerstin Birgitta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Sven Lars Krister som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlstedt, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.