Fresia i Töreboda Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Fresia i Töreboda Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Fresia i Töreboda Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Fresia i Töreboda Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556494-1564.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0506-15130 alternativt besöka eller skicka post till Fresia i Töreboda Aktiebolag på följande adress Slätte, 545 91, Töreboda.

Fresia i Töreboda Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fresia i Töreboda Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundqvist, Sten Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är förädling av trä- och plastmaterial för möbelindustrin och därmed förenlig verksamhet.