Elos Precision AB

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Elos Precision AB. Det finns flera företag som liknar Elos Precision AB i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Elos Precision AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-15 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-10-20 så har Elos Precision AB varit registrerat och sedan 2004-01-08 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Elos Precision AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Elos Precision AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsg. 2, 545 31, Töreboda. Vi ni istället prata med Elos Precision AB så kan ni göra det på 0506-18400.

Bolaget skall driva finmekanisk verkstadsindustri samt bedriva försäljning av finmekaniska produkter, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Edholm, Karin Elisabet som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Alm, Christer Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Alm, Christer Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Bengt Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Lillebror Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Juslin, Leif Patrick som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotPettersson, Sven Joakim som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Antonsson, Roger Olof Niklas som är född 1972 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Johansson, Jenny Elisabet som är född 1977 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorGrundvall, Björn Erland Alfred som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Alm, Christer Lennart -Brorsson, Bengt Göran -Edholm, Karin Elisabet -Juslin, Leif Patrick Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Elos Precision AB har 556497-3237 som sitt organisationsnummer.