Notposten Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556505-9788 är organisationsnummer för bolaget Notposten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Notposten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Notposten Aktiebolag finns i.

Notposten Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-01-28 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Notposten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Notposten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Notposten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Notposten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0506-20219 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 2, 549 41, Moholm

Bolaget skall bedriva musikförlag och handel med musikinstrument, äga och förvalta fast egendom samt driva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Notposten Aktiebolag och det är Lindqvist, Jan-Olof Gunnar som är född 1955 och har titeln VD, Lindqvist, Jan-Olof Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Eva Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ulkner, Ulf Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,