Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt bedriva handel inom möbelbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet. Handel inom möbelbranschen innefattar även export och import.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1995-09-13 så skapades Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556525-7887 är organisationsnummret för företaget som finns i Töreboda.

Just nu är Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0506-40201 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anders Maskintransport i Älgarås Aktiebolag är Arvidsson, Anders Karl Bertil som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Alf Karl Bertil som är född 1929 och har titeln Suppleant, Andersson, Kjell Gunnar som är född 1965 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, GA Revision i Mariestad AB som är född och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.