LK Kjellström Data Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns LK Kjellström Data Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. LK Kjellström Data Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

LK Kjellström Data Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556527-1706.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0506-20549 alternativt besöka eller skicka post till LK Kjellström Data Aktiebolag på följande adress Hjälstad Torp, 549 92, Moholm.

LK Kjellström Data Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I LK Kjellström Data Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Kjellström, Lars Olov Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Kjellström, Sven Johan Olof som är född 1973 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling av programvara, konsulttjänster och utbildning i samband med installation och försäljning av hårdvara och kringutrustning inom dataområdet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva jordbruks- och trädgårdsverksamhet.