Swedish Highland Life AB

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Swedish Highland Life AB. Det finns flera företag som liknar Swedish Highland Life AB i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Swedish Highland Life AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1997-01-23 så har Swedish Highland Life AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Swedish Highland Life AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Swedish Highland Life AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vikaskog, 549 93, Moholm. Vi ni istället prata med Swedish Highland Life AB så kan ni göra det på 0506-51112.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att driva konsultuppdrag, redovisning, kameral, administrativ verksamhet, miljöekonomi, miljövård, äga och för- valta aktier och fastigheter, bedriva lantbruk, djurhållning, skogsbruk samt verksamhet förenlig med allt ovanstående inrikes och utrikes.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Holm, Christer Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Cmelic Holm, Margita som är född 1955 och har titeln Suppleant, Meggerle Stolt, Lone Henner som är född 1944 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Swedish Highland Life AB har 556538-3204 som sitt organisationsnummer.