Lagerfors Konvertering AB

Västra Götalands län

Information

Lagerfors Konvertering AB är ett bolag som finns i Töreboda. I Lagerfors Konvertering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenlund, Alf Benny som är född 1956 och har titeln Extern VD, Rubertsson, Agne Roland som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adolfsson, Karl Axel Hilding som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubertsson, Mats Agne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Renström, Per-Erik Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lagerfors Konvertering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lagerfors Konvertering AB på telefon 0506-54160.

Bolaget skall förädla produkter av papper, plast, gummi, trä och metaller ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lagerfors Konvertering AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lagerfors Konvertering AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lagerfors Konvertering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Lagerfors Konvertering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lagerfors Konvertering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Lagerfors Konvertering AB har 556556-4209 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.