Bålefågel AB

Västra Götalands län

Information

556564-0090 är organisationsnummer för företaget Bålefågel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bålefågel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Bålefågel AB finns i.

Bålefågel AB har varit registrerat sedan 1998-12-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bålefågel AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bålefågel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bålefågel AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Bengt Erik Torbjörn -Johansson, Siw Christel Pernilla

Vill ni komma i kontakt med Bålefågel AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bålerud 1905, 545 92, Älgarås

Bolaget skall bedriva uppfödning av slaktkyckling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bålefågel AB och det är Johansson, Siw Christel Pernilla som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Erik Torbjörn som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,