Bobbis & Freddies Djurtransport AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva transporter av slaktdjur och livdjur, utföra entreprenadtjänster inom bygg- och anläggningsbranschen, hyra ut entreprenadmaskiner inom bygg- och anläggningsbranschen samt bedriva härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bobbis & Freddies Djurtransport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Bobbis & Freddies Djurtransport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1999-02-03 så skapades Bobbis & Freddies Djurtransport AB och bolaget är har F-skattsedel Bobbis & Freddies Djurtransport AB har haft det sedan 1999-01-01.

Bobbis & Freddies Djurtransport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556565-7508 är organisationsnummret för bolaget som finns i Töreboda.

Just nu är Bobbis & Freddies Djurtransport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bobbis & Freddies Djurtransport AB så går det att nå dem via telefon på 0506-10975 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bobbis & Freddies Djurtransport AB är Eklund, Stig Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Per Freddy som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ekström, Leif Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .