Bo & Micke Skogsavverkningar AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka skogsavverkning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bo & Micke Skogsavverkningar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Töreboda så är Bo & Micke Skogsavverkningar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Töreboda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Töreboda och i Västra Götalands län. Redan 1999-02-17 så skapades Bo & Micke Skogsavverkningar AB och företaget är har F-skattsedel Bo & Micke Skogsavverkningar AB har haft det sedan 1999-01-01.

Bo & Micke Skogsavverkningar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556566-3753 är organisationsnummret för företaget som finns i Töreboda.

Just nu är Bo & Micke Skogsavverkningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bo & Micke Skogsavverkningar AB så går det att nå dem via telefon på 0506-40546 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Persson, Bo Christer -Rosenlind Persson, Rose-Marie Viola

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bo & Micke Skogsavverkningar AB är Persson, Bo Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenlind Persson, Rose-Marie Viola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .