Töreboda Ur AB

Västra Götalands län

Information

Töreboda Ur AB är ett företag som finns i Töreboda. I Töreboda Ur AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Carl-Gustav Rune som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ulla Birgitta Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Töreboda Ur AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Töreboda Ur AB på telefon 0506-71640.

Bolaget skall bedriva försäljing av ur och finmekaniska produkter, såsom reservdelar och tillverkning av klockor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Töreboda Ur AB av bolagstypen Aktiebolag.

Töreboda Ur AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Töreboda Ur AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Töreboda Ur AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Töreboda Ur AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Töreboda Ur AB har 556566-6871 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.