LJ:s Fordon & Smide AB

Västra Götalands län

Information

LJ:s Fordon & Smide AB är ett av många bolag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som LJ:s Fordon & Smide AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LJ:s Fordon & Smide AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

LJ:s Fordon & Smide AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-05-27. Men sedan 1999-01-01 så har LJ:s Fordon & Smide AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vargstigen 6, 695 93, Finnerödja. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LJ:s Fordon & Smide AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-42007.

Töreboda arbetar för att bolag som LJ:s Fordon & Smide AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LJ:s Fordon & Smide AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva verkstadsreparationer samt om- och påbyggnad av tunga fordon och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LJ:s Fordon & Smide AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LJ:s Fordon & Smide AB och det är följande personer, Johansson, Lennart Göte som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Birgit Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Westman, Tero Kalervo som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån T Westman som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LJ:s Fordon & Smide AB är 556571-0695.