Töreboda Well-made AB

Västra Götalands län

Information

Töreboda Well-made AB är ett av många bolag som finns i Töreboda. Det är nämligen den kommunen som Töreboda Well-made AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Töreboda Well-made AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-09-25.

Töreboda Well-made AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-07-06. Men sedan 2000-09-25 så har Töreboda Well-made AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Industrig. 10, 545 31, Töreboda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Töreboda Well-made AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0506-10137.

Töreboda arbetar för att bolag som Töreboda Well-made AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Töreboda Well-made AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall tillverka och sälja emballagematerial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Töreboda Well-made AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Töreboda Well-made AB och det är följande personer, Larsson, Lars Lennart Mikael som är född 1964 och har titeln VD, Larsson, Lars Lennart Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Larsson, Ingegerd E L som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Töreboda Well-made AB är 556594-2009.