Astando AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Astando AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Töreboda här finns det många olika Aktiebolag. Astando AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Töreboda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Astando AB är momsregistrerat sedan2001-08-08 och har organisationsnummer 556597-3830.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0506-13100 alternativt besöka eller skicka post till Astando AB på följande adress Hajstorp Kanalingenjörsvillan, 545 90, Töreboda.

Astando AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-08-08.

I Astando AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Jakobsdotter Lahrin, Ingrid Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom IT-området, företrädesvis avseende utveckling, utredning och projektledning, utveckla, förvalta och handla med IT-system samt förmedla programvara, samt äga och förvalta fastigheter, aktier och värdepapper, bedriva konferensverksamhet, uthyrning av lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.