Pellets Fabriken i Töreboda AB

Västra Götalands län

Information

556599-0974 är organisationsnummer för bolaget Pellets Fabriken i Töreboda AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pellets Fabriken i Töreboda AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Töreboda som är den kommunen som Pellets Fabriken i Töreboda AB finns i.

Pellets Fabriken i Töreboda AB har varit registrerat sedan 2000-10-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pellets Fabriken i Töreboda AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Pellets Fabriken i Töreboda AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Töreboda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pellets Fabriken i Töreboda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Pellets Fabriken i Töreboda AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lanthöjdsv. 4, 545 93, Töreboda

Bolaget skall bedriva pelletstillverkning för uppvärmning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pellets Fabriken i Töreboda AB och det är Karlsson, Nils Roland Conny som är född 1957 och har titeln VD, Karlsson, Nils Roland Conny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Sten Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Ingela Kristina Viola som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Tage Karl Oskar som är född 1947 och har titeln Revisor, TJ Företagsredovisning som är född och har titeln Revisor