Ungdomshemmet Hajstorp AB

Västra Götalands län

Information

I Töreboda finns det ett Aktiebolag som heter Ungdomshemmet Hajstorp AB. Det finns flera företag som liknar Ungdomshemmet Hajstorp AB i Västra Götalands län. Töreboda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ungdomshemmet Hajstorp AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-12-31 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-11-26 så har Ungdomshemmet Hajstorp AB varit registrerat. Idag är Ungdomshemmet Hajstorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med Ungdomshemmet Hajstorp AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vibylundsv. 8, 548 32, Hova. Vi ni istället prata med Ungdomshemmet Hajstorp AB så kan ni göra det på 0506-13240.

Bolaget skall driva behandlingshem för ungdomar, fastighets och värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ebbesson, Leif Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Ebbesson, Leif Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl-Gunnar Emanuel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jernetz, Carl Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Jonny Lars-Olav som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernetz, Åke Lennart Rickard som är född 1946 och har titeln SuppleantEliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Carl-Gunnar Emanuel -Strand, Jonny Lars-Olav Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ungdomshemmet Hajstorp AB har 556618-0369 som sitt organisationsnummer.