AB Conny Green

Västra Götalands län

Information

AB Conny Green är ett företag som finns i Töreboda. I AB Conny Green finns det lite olika personer som är förknippade och det är Green, Stig Arne Conny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Lena Karin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Eliasson, Claes Erik Gustav som är född 1957 och har titeln Revisor, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Conny Green så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Conny Green på telefon 0506-47422.

Bolaget skall bedriva projektledning, konsultverksamhet inom områdena byggprojekt, personalorganisation och friskvård samt värdepappersförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Conny Green av bolagstypen Aktiebolag.

AB Conny Green är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Töreboda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AB Conny Green innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-04-02 och AB Conny Green är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-04-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Conny Green så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

AB Conny Green har 556621-8508 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.