CLC Computational Linguistics Consultancy AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Töreboda och CLC Computational Linguistics Consultancy AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och CLC Computational Linguistics Consultancy AB är ett av dem. Statusen för CLC Computational Linguistics Consultancy AB är att Bolaget är aktivt.

CLC Computational Linguistics Consultancy AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-05-08. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Töreboda där bolaget finns i jobbar för att bolag som CLC Computational Linguistics Consultancy AB ska trivas.

I Töreboda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom datalingvistik, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CLC Computational Linguistics Consultancy AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är CLC Computational Linguistics Consultancy AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Töreboda.

Vill man komma i kontakt med CLC Computational Linguistics Consultancy AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0506-43007.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med CLC Computational Linguistics Consultancy AB är Magnusdottir, Gudrun Sigridur som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karin Ann-Sofi som är född 1970 och har titeln Suppleant, Håkansson, Jan Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

CLC Computational Linguistics Consultancy AB har 556626-7935 som sitt organisationsnummer.